Prirodni šampon za kosu

-50%

Prirodni šampon za kosu

Šampon za svakodnevnu upotrebu sa proteinima pšenice i uljem japanske kamilice temeljno čisti kosu i kožu glave. Ne remeti rad lojnih žlezda, ishranjuje vlasi i štiti ih od gubitka vlage. Redovnom upotrebom kosa dobija volumen i sjaj.

 

50 ml

1.090,00 дин. 545,00 дин.

  • Opis
  • Sastav
  • Upotreba

Opis

Temeljno čisti kosu i kožu glave. Ne remeti rad lojnih žlezda, ishranjuje vlasi i štiti ih od gubitka vlage. Redovnom upotrebom kosa dobija volumen i sjaj. Šampon štiti kosu od štetnih uticaja iz spoljašnje sredine. Odličan šampon za svakodnevnu upotrebu. Kompleks površinski aktivnih supstanci i originalna kompozicija vitamina, protein žitarica, biljnih ekstrakata nežno čisti kosu i kožu glave, ne narušava lipidnu barijeru i rad lojnih žlezda, hrani folikule, štiti od štetnih uticaja spoljne sredine, povećava volumen kose.

Kompleks supstanci na bazi glutaminske i sukcinske kiseline, trimetilglicin, derivate kokosovog ulja, ricinusovog ulja i ulja uljane repice, Cyamopsis tetragonoloba, hidrolizat proteina pšenice, ekstrakti podbela, koprive i kamilice, ulje kamelije, vitamini А i С, esencijalna ulja nane i smirne.

Na vlažnu kosu naneti šampon, masirati dva-tri minuta, pa isprati vodom. Ponoviti proceduru.